Maastricht
Maak kennis met ons

Schildersbedrijf Kostons

Al meer dan 30 jaar uw professionele partner voor al uw schilderwerk

Opgericht in 1989

Wij ontzorgen u van A tot en met Z

Schildersbedrijf Kostons bv is gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud en renovaties. Hieronder vallen binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking door middel van behang en/of glasweefsel.

Wij zijn ervaren in het werken met onderhoudscontracten en het uitvoeren van projectmatige opdrachten. Maar ook voor planmatig groot onderhoud van woningen en appartementen van woningbouwverenigingen kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij in de afgelopen jaren meerdere grote complexen gerenoveerd, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Momenteel heeft ons bedrijf een twintigtal medewerkers in dienst, die werkzaam zijn vanuit ons kantoor te Maastricht. Dit professionele team staat voor u klaar om al uw uitdagingen aan te gaan!

Klanttevredenheid

Schildersbedrijf Kostons bv maakt het graag voor u mogelijk, wij ontzorgen u van A tot Z. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog ik het vaandel. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is. Maar voor ons is niet alleen de tevredenheid van de klant een must. Ook die van ons personeel ligt ons na aan het hart. Zo motiveren onze medewerkers elkaar en zijn ze bij ons verzekerd van een prettige werkomgeving en een eerlijk salaris. Daarnaast maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons altijd deel uit van onze kernwaarden. Zo staat ons bedrijf voor duurzaamheid en een gezond rendement.

Veel meer dan alleen traditioneel schilderwerk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor traditioneel schilderwerk. Maar wist u dat wij veel meer te bieden hebben? Zo hebben wij veel ervaring in het werken met onderhoudscontracten. Schilderwerk is namelijk iets wat bijgehouden moet worden. Maar omdat dat bijhouden een kostbare zaak is, komt een onderhoudscontract goed van pas. Zo weet u precies waar u aan toe bent zodat u niet onverhoopt voor hoge kosten komt te staan. Veiligheid is overigens bij al onze werkzaamheden een van onze prioriteiten. Kortom, kiest u voor Kostons, dan weet u zeker dat alles goed voor u geregeld wordt.

Projectmatig Werken

Projectmatig werken zorgt voor het gewenste resultaat

Inventarisatie

Wij zullen u bezoeken om onze metingen uit te voeren en uw wensen te inventariseren

Offerte

Wij maken vervolgens een vrijblijvende en passende offerte op maat voor u

Overleg

Wij zullen een afspraak met u maken om uw offerte te bespreken

Akkoord

Na akkoord zullen wij binnen de gestelde termijn onze werkzaamheden beginnen